20 legjobb tippek a gyönyörű bőröd

Mit kell figyelembe venni, amikor a bőr érdekel, hogy egészséges, szép bőr. Általában fontos, hogy állítsa be a bőr érdekel, hogy a saját képére bőr. De vannak bizonyos szabályok, amelyek a bőr, meg még szebb, egészségesebb. A legjobb az egészben, hogy ezek a tippek könnyen végrehajtásra alkalmas minden korcsoportban a nők, mind a férfiak.

1. Elegendő Folyadékot

A szép bőr különösen fontos, hogy iszik elég, leginkább a víz (csapvíz, vagy ásványvíz). Bárki, aki túl íztelen, te is igyál teát vagy vizet hozzáadni, természetes aroma (pl. citrom csepp). A nap folyamán kell legalább 2 liter folyadékot.

 1. Egészséges étel, egészséges bőr

A bőr szüksége van a megfelelő vitaminok, ásványi anyagok, hogy gyönyörű vagy. Ez a legjobb friss élelmiszer. Azok, akik szeret játszani kész termékek, gyors étel, édesség, gyakran fizetett egy sápadt arc, vagy akár a pattanások. Azt is meg kell tartózkodniuk meleg ételek.

 1. Hogy elkerüljék az alkohol

Alkohol tisztítja a bőrt a nedvesség, ami egészségtelen. Hosszan tartó alkoholfogyasztás is hozzájárul, hogy a formáció a hangsúlyos ráncok.

 1. Kerülje a dohány

A Dohányzás termékek is hozzájárul a bőr nedvesség, ezért a dohányzók, mind a passzív dohányosok, főleg az idősek, kell támaszkodnia, súlyosabb ráncok.

 1. Optimális Páratartalom

Télen a levegő túl száraz. A fűtés a levegő további eltávolítja a nedvességet. Is légkondicionálók lehet felelős túl száraz. Ez hozzájárul ahhoz, hogy a kiszáradás a bőr. Megszüntetése, például létrehoz párásító Tér.

 1. Ne érintse meg az arcát

A kezed, egész nap ki vannak téve a hangos baktériumok, ezért ne érintse meg az arcát, a meztelen kezét. Az is hasznos, rendszeres fertőtlenítése mindennapi tárgyak, mint például a telefon vagy a számítógép billentyűzet.

 1. A Sport egészséges is a bőrt

Sport nutrition biztosítja a jó vérkeringést az egész testben, támogatja a Bőr. Különösen a sport, a friss levegő egy fiatal szökőkút a bőr, mint az oxigén az is jó, a szép bőr.

 1. Elegendő Alvás

Az egészséges bőr, ez is a megfelelő alvás minden nap. Ideális esetben következetesen aludni 7-8 órát egy nap. Egyensúlyban a meglévő hiány az alvás Segít a szervezetnek, de a bőr előnyök csak a rendszeres elegendő alvás ideje.

 1. Bőr fogmosás

Általános szabály, hogy ne használjon agresszív azt jelenti, hogy a bőr tisztítására. Annak érdekében, hogy ne irritálja a bőrt, meg mindig jobb, hogy használja a tiszta víz, enyhe tisztítás.

 1. Éjszaka

Az éjszaka folyamán pihenhet, valamint támogatják az érintett területen a bőr használatával magas minőségű termékek éjszaka.

 1. Napi ellátás

Az a legjobb, hogy egy sorozat érdekel, hogy volt egy jó élmény, jól érzik magukat. Természetesen, személyes higiéniai termékek testre kell szabni, hogy az igényeit a bőrt.

 1. Fényvédő

Annak érdekében, hogy elkerüljék a bőr károsodását, valamint gyorsabb a bőr öregedését, meg kell adni, évente a napfény, hogy fordítsanak különös figyelmet a bőrápolás a megfelelő objektív tényező. Számos kozmetikai termékek már tartalmazza a fény tényező, kérjük, vegye figyelembe, hogy ez, ha a vásárlás.

 1. Kérjük, vegye figyelembe a szezon

Télen a bőr, mert a száraz területeken, hideg időjárás megköveteli, hogy egy gazdagabb, bőrápolás, mint a többi évszakban. Nyáron, használjon könnyebb kozmetikumok.

 1. Kerülje a stresszt

A stressz, különösen, hagyja a bőrt a kellemetlen nyomokat. Végtére is, a bőr is figyelembe kell venni, a lélek tükre. A megfelelő krémek lehet enyhíteni ezeket a karaktereket, a legjobb segítséget, hogy engedhetik meg maguknak a csendes pillanatokat.

 1. Alkalmazkodni bőrápolás, hogy a kor

Annak érdekében, hogy fenntartsák a szép bőr, mindig alkalmazkodni az idős emberekről való gondoskodás. A bőr szüksége van időről-időre változik, de a gyártók a kozmetikai termékek is figyelembe veszi, így a megfelelő életkorral összefüggő egyes piperekészlet is rendelkezésre áll. Tippek az egészséges Кожи16. Rendszeres Használat Termékek, amelyek pozitív hatást gyakorolnak a bőrre is rendszeresen kell használni. Az egyetlen módja, hogy a bőrön marad, egészséges hosszú távon.

 1. A Megfelelő Bőrápolás: Ügyelni kell arra, hogy vékony réteg kozmetikumok, majd finoman masszírozza őket a bőrbe.
 1. Peeling maszk, mint egy heti babona

Peeling eltávolítja a bőr, hogy a bőre simább, valamint a pórusok szabad lett. Is, kényeztesse magát egy héten egyszer, így maszk nyújt a bőr alapvető tápanyagok, vagy tápláló nedvességgel. Válassza ki a maszkot, hogy a legjobb támogatja a bőr az alkalmazás során. Például a száraz évszak, Javasoljuk, hogy használjon Hidratáló lehetőségeket.

 1. Kozmetikus szükség szerint

Különösen, ha Harcolni a alegységek, a bőr, a szakmai kezelés az arc törvény csodák. Kozmetikus gyorsan törölje eltömődött pórusokat, így a bőr után egy rövid ideig tartó kezelés, újra, sokkal szebb. A esthetician is ad jó tanácsot, bőrápolás.

 1. Kozmetikai Fürdő

Fürdő megfelelő adalékanyagok ad a bőrt a szükséges tápanyagokat, hogy zökkenőmentes működését, az egészséges, gyönyörű. Ideális, például a tej, a fürdő, valamint egyéb, a Fürdő speciális olajok, zsírok, ásványi anyagok, vitaminok. 20 legjobb tippek a gyönyörű bőrt, így a bőr is meg a friss, fiatal újra. Legalább, célszerű néhány tipp, hogy a napi bőrápolás, hogy tartsa a bőr egészséges.