13 tipp a gyönyörű bőröd

A rózsás arc, finom pórusok, sima az arca, mint mi nők, akik a szép bőr, tényleg igaz? Ezek a 13 tippek nyújt felvilágosítást. Mi a titok? A titok, hogy a szép bőr? Persze, jó gének, természetesen a feltevést. De ott van, nem kétséges, szintén egy ravasz trükk, nem lesz képes a mindennapi életben, hogy figyelj, hogy a bőre Ragyog. A gondozó a Beteg etetés.

 1. Mély érdekel

Egy maszk speciálisan kiválasztott, a bőr típusától, a bőrt, biztosítja a bőr elegendő tápanyagot. Kellemes mellékhatás: a hatás azonnal látható, így használhatja valamivel vastagabb, mielőtt a nagy megjelenését. Különösen az aktív összetevők lehet aktiválni, ha a pórusok nyitva. Szóval, tegyük a fürdő, majd a maszkot!

 1. Fényvédő

Tagadhatatlan: a nap sugarait, hogy a bőr öregedését, a legrosszabb esetben is okozhat bőrrákot. Aki rendszeresen védi magát, nem csak széf a szobában, de hagyja a bőrt szabad a ráncok az öregedés. A legjobb, hogy vigyázzon a napi UV-védelem a napi krémek és/vagy kozmetikumok.

 1. Kérjük, masszázs.

Egy gyönyörű bőröd kell masszírozni az arc nagyon gyakran. Mielőtt a smink, masszázs a teljes arc nehéz krém körülbelül három percig kis körökben az ujjaival. Majd távolítsa el a felesleges krémet egy papírtörlővel. Most a bőr vérzik, úgy néz ki, domború, majd a make-up szebb.

 1. Fenntartása alacsony testzsír!

A szuperétel receptek a szükséges korlátozás. Túl sok zsír a krém létrehoz egy jó táptalaja a koszt, gyere kedvezőbb gombás fertőzések (comedogenic) összetevők, mint például a tökmag, szezám-vagy olívaolajjal, Pickel kvázi programozva. Ezen kívül, a növekedés gyapjú (lanolin), valamint a hatóanyagokat, amelyek a krém (például Cethylalkohol), vagy néhány emulgeáló, hogy csatlakoztassa a zsír-víz (pl., PEG – polietilén-glikol) sáros a bőr.

 1. Jó Étvágyat!

A-Vitamin serkenti a sejtosztódást, valamint elősegíti a kialakulását a rugalmas rostok. Sárgarépa, Hokkaido tök, brokkoli, spenót, ezért hajlik arra, hogy a szárazság. A C-Vitamin vagy az e vagy barátok is bőr, mint ők húzza meg kötőszövet. Tehát együnk sok friss gyümölcsöt, zöldséget, valamint a magvak, diófélék.

 1. A kevesebb több!

Porcelán színe is rendelkezésre áll, érzékeny bőrre. Tisztítsd meg érdekel, Érzékeny bőrre: a könnyebb, az érdekel, annál jobb. Mert a kevesebb összetevők hozzák rá a bőr, annál kevésbé valószínű, hogy ezek a bosszantó, hogy válaszoljon. Van értelme egy teljes ellátás sorozat, mert a hozzávalók optimálisan összehangolt egymással. Nos, azok a nyugtató termálvíz.

 1. Mint kis koffein, mint lehetséges!

Míg sok vizsgálatok arra utalnak, hogy a koffein nem egyértelmű a szervezet a vizet, ez azonban erősen befolyásolja a sav – hipertóniás, emésztő rendszer is hatással van a bőrre. Az, aki nem tudja, hogy radikális nélkülözés, legalább figyelni, hogy kis koffein fogyasztás.

 1. Igyál vizet

Igen, Igen, tudjuk, hogy hosszú idő, sok italt is sokat segít. Egy extra rúgás a Reggel, éhgyomorra egy pohár víz fél citrom leve. Így a bőr továbbra is gyönyörű, kecses. Plusz: is az anyagcserét, serkenti közvetlenül.

 1. Nem Szmoking!

A nikotin, illetve egyéb káros anyagok a füst összehúzza az ereket, valamint gátolja a vérkeringést. A bőr viselkedik, sápadt a korban gyorsabb. Nem ok nélkül, a dohányosok gyakran értékes idősebb, mint amilyenek valójában

 1. Oxigén tartja fiatal

Azok, akik fut a sok friss levegőt, oxigént használnak fel, nem csak a tüdőn keresztül. 95% – mi lélegezni, az 5% – ot visszük fel a bőrre. Az oxigén okozza, hogy a pulzus osztódó sejtek, ami nekünk nézd, a friss, ragyogó. Szóval újra, sétálj!

 1. Örülök, hogy aludni

Éjszaka, a folyamat a sejtek regenerálódását, akkor fordul elő, nagy sebességgel. A bőr köszönöm, amit, mint a vörös arcát, amikor megnézzük, rendszeres alvás. Éjszakai krémek aktív Anyagok, aminosavak, Ginkgo, tigris vagy a búza fehérje is segít, hogy a közlekedési nyirok folyadékot. Szóval azt mondod, hogy a szemem az álom, adé.

 1. Rendszeres ital

Szaruhártya, hogy a bőr nézd színtelen, unalmas. Peeling megfelelő a bőr típusát, eltávolítja a bőr irritáció nélkül, valamint serkenti a vérkeringést. Alkalmazni, legalább egyszer egy héten.

 1. A Jó Hangulat

A végén, a bőr a lélek tükre. Mentális állapot hatással lehet a bőrre. Így van, hogy bármit ad nekünk jó hangulatban, hogy egy gyönyörű bőr. Vásárlás, séta, találkozás a Barátokkal, …